Intelligens technológia a szaunához, a medencéhez és a kerthez

Medence vezérlés, medence karbantartás, szauna vezérlés stb. A rendszer képes ellátni mindezeket az unalmas és hétköznapi feladatokat, így egyszerűen élvezheted wellness létesítményeid.

Több alkalmazás
Intelligensen irányíthatod wellness létesítményeidet

Szülői felügyelet, távelérés, szűrés, visszamosás, nyaralás mód és még sok más. Fedezd fel az okos otthon rendszerek által kínált számos szolgáltatást, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki wellness létesítményeidből.

Szauna vezérlés

Legyen szó távoli hozzáférésről, gyermekbiztonságról vagy egyszerűen csak a szauna tökéletes hőmérsékletéről – a rendszer gondoskodik róla. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően többet hozhatsz ki szaunádból.

Medence karbantartása

Egy medence sok karbantartással jár: pH-értékek szabályozása, vízkezelés, szűrés, visszamosás, stb. A rendszer azonban minderről automatikusan gondoskodik, így élvezheted medencéd a negatívumok nélkül.

Medence vezérlés

Irányítsd a medencetakarót, a világítást, a víz hőmérsékletét, a fúvókarendszert és még sok minden mást. Ezt megteheted a medencéből, a  Touch Surface segítségével vagy az alkalmazás segítségével gyakorlatilag bárhonnan.

Okos kert

A rendszer sok munkát megtakaríthat  kertedben is. Az intelligens öntözésvezérlés és az automatikus napvédelem csak két példa arra, hogy egy okos otthon rendszer hogyan segíthet a kertészkedésben.


Funkciók sora

A rendszer számos feladatot ellát a medencéd, szaunád és egyéb wellness létesítményeid körül. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen hátradőlhetsz és élvezheted a használatukat.

Távoli hozzáférés

Hazafelé tartasz és szeretnél megmártózni a medencében vagy pihenni a szaunában? Az alkalmazás segítségével kinyithatod a medence fedelét, vagy előmelegítheted a szaunát, hogy rendelkezésedre álljon amikor hazaérsz.

Üzemmódok

Az alkalmazás segítségével, medencédet parti üzemmódba állíthatod, amely fényeket és zenét is tartalmaz. Ha nyaralni mész, a medence ugyanolyan könnyen üdülési üzemmódba kapcsolható, így karbantartása minimálisra csökkenthető.

Ciklusok

Szűrés, visszamosás, öblítés, keringetés… A medence nagyon szórakoztató, de sok munkát is jelent és folyamatos karbantartást igényel. Ennek azonban nem kell így lennie, mivel a rendszer automatikusan gondoskodik a medence karbantartási feladatairól.

Gyerekzár

Tedd gyermekbiztossá a medencét és a szaunát. Ha nem tartózkodsz otthon, a medence fedelét egyáltalán nem lehet kinyitni – így gyermekeid nem árthatnak maguknak.

Egész Ház

Lefekvéskor a hármas érintés nem csak élesíti a riasztót, lekapcsolja a lámpákat és a zenét, hanem le is zárhatja a medence fedelét vagy kikapcsolhatja a szaunát.

Monitoring

Tényleg zárva van a medence fedele? Biztosan kikapcsoltam a szaunát? Az alkalmazásnak köszönhetően bármikor megtekintheted ezek bármelyikének állapotát.


Intelligens eszközök szaunába, medencébe és kertbe

Legyen szó szaunája vezérléséről, a medence automatizált karbantartásáról vagy okoskerted kezeléséről – nálunk megtalálod a megfelelő megoldást.