Okosotthon tőlünk

Célunk modern és hatékony épületek teremtése! Legyen szó családi házról, lakásról vagy akár irodáról, mi a jelen kor elérhető legfejlettebb technológiáit használva, az Ön által elvárt igények alapján végezzük a tervezést és kivitelezést.

A sokoldalú intelligens otthon megoldás

Intelligens automatizálás és vezérlés többek között a világítás,a többszobás audió, a fűtés, a biztonság, az árnyékolás és az energiagazdálkodás terén…

Számos oka van annak, hogy cégünket válaszd okos otthonod megvalósításához. Ilyenek, többek között, az intuitív vezérlés, a végtelen lehetőségek és a megfizethetőség.
Munkatársaink segítségével az otthonod egyetlen harmonikus rendszerként fog működni, hogy valóban intelligens otthont hozzanak létre.

Miért érdemes megfontolni az intelligens otthon technológiát?

50 000 feladattal kevesebb, hogy több időd legyen
Okos otthonod automatikusan elvégzi a legtöbb feladatot – így időt takarít meg neked.

Átfogó megoldás
Komplett megoldást kínálunk, ami azt jelenti, hogy bármire is legyen szükséged, tudunk segíteni neked.

Teljes körű biztonság
Olyan biztonsági rendszert kínálunk, amely túlmutat a betörés elleni védelmen – biztonsági rendszereink védi az épületet, zavartalan magánéletet biztosít a lakóknak.

Energiaköltségek megtakarítása
Számos intelligens technikát alkalmazunk annak biztosítására, hogy pénzt takaríts meg energiaszámládon.

Könnyen irányítható
Mindössze egyetlen érintéssel manuálisan vezérelheted a világítást, a redőnyöket, a hangot és még sok mást, ha arra van szükség.

Komplett megoldás okos otthonodhoz

Megfelelően megválasztott technológiákkal egy okos otthon egyszerűen tudja, mit kell tennie. Lejátszhatja azt a zenét, amelyet hallani szeretnél – még akkor is, ha az minden helyiségben más és más. Világítási képekkel megfelelő hangulatot teremthet. Biztosíthatja, hogy minden helyiségben mindig tökéletes hőmérséklet legyen. Ha több szolgáltatást szeretnél, akkor ezek együtt működhetnek az intelligens automatizálás olyan szintjének biztosítása érdekében, amely kényelmet nyújt, miközben időt és pénzt takarít meg neked.

Világítás

Otthonodban a világítás mindig tudja, mikor van rá szükség az intelligens világításvezérlésnek köszönhetően. Amikor belépsz egy helyiségbe, a megfelelő világítási kép automatikusan aktiválódik, figyelembe véve a helyiség fényerejét.

Hűtés-fűtés

A helyiségek különböző célokat szolgálnak, ezért eltérő hőmérsékletűnek kell lenniük. Az okos otthon rendszerek segítségével pontosan szabályozhatod otthonod minden egyes helyiségének hőmérsékletét igényeid szerint.

Árnyékolás

A zsaluziák, a redőnyök, a függönyök és még a napellenzők is tökéletesen vezérelhetők intelligens rendszerek segítségével. Túl meleg a szoba egy napsütéses napon? A redőnyök automatikusan leereszkednek, hogy ezt meggátolják.

Biztonság

Az okos otthonok biztonsága sokrétű lehet: véd a betörések ellen, megvédi a lakókat az olyan veszélyektől, mint a tűz vagy a vízszivárgás, óvja az épületet, és megóvja adataidat.

~

Beléptetés

Használj biztonságos kulcstartót vagy PIN-kódot a kulcsok alternatívájaként, válassz HD videós kaputelefont, amellyel akkor is láthatod a látogatókat és beszélhetsz velük, ha éppen nem tartózkodsz otthon.

Többszobás audio

A többszobás hangrendszerrel zenét játszhat le és vezérelhet otthona különböző helyiségeiben. A társalgóban pihentető zenét játszhat, miközben a gyerekek hangos könyvet hallgathatnak a hálószobájukban.

Energia gazdálkodás

Segítségünkkel a világítás, a fűtés, az árnyékolás és még sok minden más a lehető leghatékonyabb módon működik együtt az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Medence

A medence gondozása bonyolult lehet: pH szabályozás, víztisztítás, szűrés, visszamosás, öblítés és még sok más. Szerencsére okosotthonod mindezt megoldja helyetted.

Szauna

A szauna automatizált vezérlésével a hőről, a fényről és a zenéről mind gondoskodik a rendszer, így csak az egészségedre és pihenésedre kell odafigyelned.