Automatizálás kereskedelmi épületekhez és egyedi alkalmazásokhoz

A kiváló minőségű termékek, felhasználóbarát alkalmazások és intuitív szoftverek széles portfólióját kínáljuk, amelyek páratlan ökoszisztémát hoznak létre. Ez tesz egy okos otthon rendszert teljesen méretezhető megoldássá, amely tökéletes többlakásos épületek, szállodák, irodák, valamint egyéb kereskedelmi és egyedi alkalmazások számára.

Kereskedelmi projektek

Többlakásos épületek

Kínáljon példátlan kényelmet lakóinak az intelligens árnyékolásnak, a különböző világítási képeknek, a teljesen automatikus hőmérsékletszabályozásnak és egyebeknek köszönhetően!

Kereskedelmi projektek

Irodák

Hozzon létre egyedi munkakörnyezetet alkalmazottai számára olyan intelligens funkciókkal, mint a személyre szabott hozzáférés vagy a változó környezeti világítás.

Kereskedelmi projektek

Vendéglátás

Kínáljon példátlan kényelmet lakóinak az intelligens árnyékolásnak, a különböző világítási képeknek, a teljesen automatikus hőmérsékletszabályozásnak és egyebeknek köszönhetően!

Speciális alkalmazások

Egyedi rendszerek

Valójában számtalan potenciális intelligens alkalmazás. Vannak már önkormányzati épületek, közösségi, illetve sportcsarnokok, tűzoltóállomások, orvosi rendelők és még sok más, amelyek intelligens vezérlésre és automatizálásra támaszkodnak.

AAL

AAL

Az Ambient Assisted Living (AAL) kifejezés az idősek, vagy fogyatékossággal élők feltűnésmentes megfigyelésére és támogatására szolgál, hogy lehetővé tegyék számukra a lehető legfüggetlenebb életet. Napjainkban olyan személyre szabható technológia áll rendelkezésünkre, aminek használata segítheti az idősebb, vagy fogyatékossággal élő személyeket a mindennapi feladatokban, jelentősen javítva ezzel életkörülményeiket.

Teljesen méretezhető

Ha egy különösen nagy projektje van, több központi egység összevonható egy átjáró/kliens csoportba. Ez növeli a kapacitást és lehetővé teszi nagyobb projektek automatizálását.
Az átjáró központi egység egyesíti az összes megfelelő részterületet és egy átfogó rendszert alkot egy hozzá tartozó alkalmazással. Ha egy egyedi részterület karbantartására vagy bővítésére van szükség, az összes többi részterület továbbra is önállóan működik. A Miniszerverek átjáró/kliens kapcsolata miatt az esetleges frissítések lokálisan kezelhetők.

Egyszerű hozzáférés szabályozás:
NFC távirányítón keresztül

A hozzáférés-szabályozása egyszerű és személyre szabott. Alkalmazottai és vállalkozói egyszerűen bemutatják NFC tokenjüket az NFC Code Touch-nak, és megkapják a megfelelő hozzáférést, ha jogosultságuk megengedi. Az NFC Key Fob költséghatékony alternatíváját kínálja a kulcsoknak és közvetlenül a kulcstartóra helyezhető. Ha valaki elveszíti a fob-ját, vagy valakinek a hozzáférését meg kell szüntetni, a megfelelő felhasználó egyszerűen törölheti az adott felhasználó fobját (az alkalmazáson keresztül), és szükség esetén újat párosíthat.

Konkrét igényeire összpontosítva

Az épületautomatikai rendszerek nyitott, szabadon konfigurálható interfészek széles skálájával rendelkeznek, így az épület minden egyes elemébe integrálhatóak. A következő interfészek állnak rendelkezésre:

Digitális ki- és bemenetek
Analóg ki- és bemenetek
RS232
RS485
KNX
MODBUS RTU/TCP

DALI
1-WIRE
Loxone Air
Loxone Tree
LAN
DMX

Széles körű termékválaszték

Széles körű termékkínálatunk azt jelenti, hogy kereskedelmi projektjének minden alkatrészét egyetlen kézből szerezheti be. A cégünk által ajánlott termékek lehetővé teszik a világítás, fűtés, hang, biztonság, árnyékolás és még sok más intelligens eszköz automatizálását, mindezt egyetlen ökorendszeren belül.

Egyéni felhasználói jogok

Kezelje a kereskedelmi ingatlan összes felhasználóját. Tegye egyedivé a megfelelő felhasználói csoportok hozzáférési jogait és ennek megfelelően rendeljen hozzájuk különböző jogosultságokat. Döntse el, hogy ki hajthat végre jelentős változtatásokat a rendszeren és kik azok, akik számára egyszerűen csak előnyös a használat.