Okosotthon tőlünk

Célunk modern és hatékony épületek teremtése! Legyen szó családi házról, lakásról vagy akár irodáról, mi a jelen kor elérhető legfejlettebb technológiáit használva, az Ön által elvárt igények alapján végezzük a tervezést és kivitelezést.

Házának Okos funkcióival megbízhatóan vezérlehető a fűtés, a világítás, az árnyékolás, de komplex rendszerként a biztonságtechnikai eszközök és IoT eszközök is, mint például smart televíziók, multi room HIFI rendszer, vagy akár a kert öntözőrendszere. Mindezek automatizált működésével pedig olyan kényelmi funkciókhoz juthatnak, melyeket azelőtt talán elképzelni sem tudtak volna.

Csapatunk a gyenge, erősáramú és automatika tervezéstől a kivitelezésen át a
programozásig teljes körű, mindent lefedő szolgáltatásokat nyújt.

BEMUTATKOZÁS

Vállalkozásunk közel 20 éve nyújt informatikai szolgáltatásokat. Kezdetektől fogva fő profilunk a szoftverfejlesztés és azon belül is az internetes technológiákhoz köthező alkalmazások készítése bel- és külföldi megrendelők számára. Látva az IoT eszközök és az okos otthonok térhódítását, elkezdtünk ezekkel kapcsolatos tervezési, kivitelezési feladatokat is ellátni, valamint kész automatizált épületek programozásával fogalkozni.
Sajnos egyetlen gyártó repertoárjával sem lefedhető egy ház összes smart eszköze, pedig a felhasználói oldalról erre van a legnagyobb igény. Mi azt tűztük ki célul, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az Önök házában rejlő lehetőségekből. Ezért különböző okosotthon gyártók termékeit kombináljuk és egy platform alá hozzuk őket, így biztosítva a tökéletes felhasználói élményt.

Legyen Önnek is Okosotthona, vegye fel velünk a kapcsolatot,
hogy minél többet megtudhasson a lehetőségekről.

Kuprivecz Mihály

A Szegedi Tudományi Egyetem Programtervező Informatikus szakán végzetem. Közel 20 év programozói, informatikai és hálózatfejleszési tapszatalattal a hátam mögött ismerkedtem meg az okosotthon fogalmával. Először csak hobbiként műveltem a programozás mellett, de aztán szépen lassan komolyodott a dolog és mára házak és irodák tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. Programozói tudásom és múltam okán csapatunkban én képviselem az opensource frontot, ahol mondhatni nem létezik lehetetlen. Szinte bármilyen bonyolultságú automatizálást meg tudunk valósítani, az ügyefelek igényei alapján.

Fürtös István

Néhány szakmai tapasztalat, illetve mérföldkő, a teljesség igénye nélkül: az Animatic Kft-nél gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével illetve projectvezetői feladatokkal bíztak meg. (Például sportcsarnokok, ipari létesítmények, iskolák, kórházak, illetve magán házak, irodák gyengeáramú rendszerei. Jellemzően: Tűzjelző, kamera, riasztó, beléptető, multimedia, számítógépes hálózat és wifi rendszerek.) Okos otthonok kivitelezésében az igazi vízválasztó nálam a Verdom Kft volt, ahol megismerkedtem a Loxone programozásával . Sok más rendszert is kipróbáltam, de számomra ez a rendszer adta a legnagyobb programozói szabadságot. Sokat tanultam tőlük, igen nagy projektekben vehettem részt, olyanokban is, amikben szerintem az országban csak nagyon kevesen. Ezek után már nem csak mellékállású hanem főállású vállalkozó lettem, majd megismerkedtem a Chameleon Kft-vel aki okosotthon eszközöket gyárt Magyarországon. Céljuk a különböző okosotthonokat integrálni a saját, de független rendszerükbe, hogy mindenből a legjobbat tudják adni az ügyfeleiknek. A minőségi és sokrétű tapasztalatokat felhasználva segítem most ügyfeleinket abban, hogy megfizethető, egyéni igényeiknek-és lehetőségeiknek maximálisan megfelelő, valódi okosotthonokat kaphassanak.