Szolgáltatásaink

Csapatunk az épületautomatikai tervezéstől a kivitelezésen át a programozásig
teljes körű, mindent lefedő szolgáltatásokat nyújt.

l

Tervezés

Gépészeti és elektromos tervet készítünk, hogy a kivitelezés alatt, vagy később ne merüljenek fel gondok és problémamentesen telepíthetőek legyenek az intelligens eszközök.

Tanácsadás

Tájékoztatásunk során ügyfeleink kipróbálhatják az intelligens eszközöket, illetve egy minden területet érintő bevezetőt kapnak az okos otthonok világába.

Telepítés

Csapatunk vállalja az intelligens eszközök teljes körű telepítését, a villanyszerelési munkáktól a bővítő modulokon keresztül, egészen a szerelvényezésig.

Programozás

Az okos otthon kivitelezés egyik legfontosabb pontja a programozás, ugyanis itt van lehetőség arra, hogy az ügyfél igényeit biztosítsuk kényelmi és biztonsági szempontokat figyelembe véve.

Finomhangolás

Legalább 3 hónap használat után felkeressük ügyfeleinket konzultáció céljából, majd észrevételeit meghallgatva, igényeinek megfelelően fejlesztjük és finomhangoljuk okos otthon rendszerét.

 

Hibaelhárítás

Sajnos néha előfordul, hogy valami idővel meghibásodik, vagy nem úgy működik, ahogy azt az ügyfél szeretné. Természetesen ebben is segítünk. Ha van lehetőség VPN kapcsolatra, akkor a hibát akár távolról is el tudjuk hárítani.

Villanyszerelés

Csapatunk előkészíti otthonát az intelligens eszközök telepítésére. Vállaljuk erős- és gyengeáramú hálózatok tervezését és kivitelezését.

Alpinista munkák

Ha olyan helyre kíván érzékelőt, vagy eszközt telepíteni amihez alpinista munka szükséges, csapatunk azt is megoldja.

 

Szerelés

Csapatunk vállalja monitorok, projektorok, televíziók, vetítő vásznak és egyéb eszközök falra, illetve mennyezetre szerelését.