Intelligens világítás

A világítás jelentősen befolyásolhatja közérzetét. Ezért ajánlunk energiahatékony LED-es intelligens lámpákat – a spotlámpáktól a luxusfüggőkig; hogy mindent megkapj, amire szükséged van a gyönyörű világítás létrehozásához.

Világítási képek

Megoldásaink végtelen rugalmasságot kínálnak – kombinálhatod a különböző fényforrásokat, hogy teljesen egyedi  világítási képeket teremthess. Mindegyik fényforrás önállóan működhet, ami lehetővé teszi, hogy rendkívül kreatívan alakítsa ki világítási képeit. Lenyűgöző kontraszt hozható létre, ha például reflektorokat használ elsődleges fényforrásként, majd LED szalaggal kiemeli a helyiséget.


Sokkal több, mint “világítás”

Meggyőződésünk, hogy az „okoslámpáknak” sokkal többnek kell lenniük, mint csupán színváltoztatást lehetővé tevő eszközöknek. Rendszereink számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek segítségével ezek az okoslámpák a rendszer egészéhez kapcsolódnak.

Fényerő szabályozás

A tompított fény nem csak a szemet kíméli, hanem teljesen más hangulatot varázsol egy adott helyiségbe. Emellett energiát takaríthatsz meg – csökkentheted az energiaszámlát a hónap végén.

Ébresztő riasztás

Miért ne ébresztene hang helyett fény? Rendszereink segítségével a fény fokozatosan felerősödik közvetlenül az ébredés kiválasztott időpontja előtt, finoman felébresztve téged álmodból.

p

Tájékoztatásra is használjuk

A villogó fények figyelmeztethetnek vízszivárgás, tűzriadó vagy feltételezett betörési kísérlet esetén. Arra is használhatók, hogy a csengő helyett értesítsenek, ha valaki az ajtóban van.

Jelenlét szimuláció

Amíg távol vagy, otthonod, irodád, éttermed nem tűnik üresnek a szemlélők számára, mert a rendszer ilyenkor a természetes viselkedést utánozza – a lámpák fel- és lekapcsolását, mintha valaki tartózkodna az ingatlanban – a betörők elrettentése érdekében.

Éjszakai mód

Ha éjszaka felkelsz, és WC-re kell menned, vagy egy pohár vízre, esetleg némi harapnivalóra van szükséged, automatikusan finoman halványított színes világítás fogad, ami éppen elég ahhoz, hogy lásd az utat, de nem elég ahhoz, hogy teljesen felriadj álmodból.

Energiatakarékos

Ha egy meghatározott ideig senki sem tartózkodik egy szobában, a világítás energiatakarékosság céljából automatikusan lekapcsol. Vagy bármikor lekapcsolhatod az összes lámpát a szobában egy egyszerű hármas érintéssel valamelyik kapcsolón.

g

Gyengéd átmenetek

Lámpáid finoman elhalványulnak a különböző világítási képek között, hogy ne legyen éles, kellemetlen a változás. Ez a lámpák felkapcsolásánál is észrevehető, ahelyett, hogy azonnal 100%-os fényerőre váltanának, a fény felerősödik.

Gyerekzár

Ha kisgyermekeid vannak, engedélyezheted a gyerekzár funkciót. Ez ideiglenesen letiltja a kapcsolókat, nehogy a kicsik lámpát váltsanak. Amíg ez be van kapcsolva, továbbra is módosíthatod a világítási képet az alkalmazáson keresztül.

Természetes fény

A lámpák a jelenlét alapján automatikusan bekapcsolnak, azonban a helyiségben lévő természetes fény mennyiségét figyelembe veszik, ami azt jelenti, hogy a lámpák csak szükség esetén kapcsolnak fel az adott fényviszonyoknak megfelelő erősséggel.

Nagy hatékonyságú LED lámpák

Az okos otthon rendszerek végtelen rugalmasságot kínálnak. Kombináld a különböző fényforrásokat, hogy teljesen egyedi világítási képeket teremts. Mindegyik fényforrás önállóan működhet, ami lehetővé teszi, hogy rendkívül kreatívan alakítsd világítási képeid. Lenyűgöző kontraszt hozható létre, ha például reflektorokat használsz elsődleges fényforrásként, majd LED szalaggal kiemeled a helyiséget.

Világításvezérlés – minden típusú világításhoz

A választott világítástól függetlenül az okos otthon rendszerek képesek intelligens vezérlést biztosítani számodra. A LED-ektől a halogénekig, mindenre találunk megoldást. Ezen kívül támogatjuk az olyan digitális interfészeket is, mint például a Dali és a DMX.

Dimmer

Fényerő-szabályozóink széles választéka lehetővé teszi bármilyen fényforrás gyengéd tompítását a LED-ektől vagy a halogén izzóktól a színváltós LED szalagokig.

DALI és DMX

A házon belüli technológiák mellett eszközeink olyan
szabványokat is támogatnak, mint a DALI és a DMX a
digitális világításvezérléshez.

Intuitív vezérlés

Kapcsolóval

Vezéreld a világítást bármely adott helyiségben egyetlen egyszerű kapcsolóval. Legyen szó a Touch Pure-ról vagy a Touch Surface-ről, a középső koppintás kiválaszthatod a következő világítási képet. Egy dupla koppintással kikapcsolhatod a szobát, beleértve az összes lámpát.

Alkalmazáson keresztül

Ha módosítani szeretnéd a világítási képet a tompítási szint vagy a szín teljes megváltoztatásával, egyszerűen nyisd meg az alkalmazást. Ingyenes és elérhető okostelefonodon, táblagépeden és számítógépeden (Windows és Mac rendszeren egyaránt).