Vendéglátás

Ha szállodáját, gyógyfürdőjét vagy éttermét okos eszközökkel szereli fel, javítja a pihenés és a kényelem élményét vendégei számára. Ezen kívül ellát néhány általános feladatot, amelyek elősegíthetik a személyzet elérhetőbbé tételét.

Épületautomatizálás a vendéglátó szektor számára

Az első benyomás kulcsfontosságú a vendéglátásban, így mi is lehetne jobb módszer a vendégek lenyűgözésére, mint egy automatizált épület. Egy körültekintően megválasztott épületautomatikai rendszer nemcsak azt teszi lehetővé az ön ügyfelei számára, hogy intuitívabb módon lépjenek kapcsolatba a létesítményével, de szükség esetén észrevétlenül automatizálhatja is az épületfelügyeletet a szobájukban. Távolról is elháríthatja a hibákat, így vendégei zavartalanul pihenhetnek. Vészhelyzet esetén a rendszer azonnali értesítései segítenek abban, hogy gyorsan reagálhasson füst észlelésére vagy szivárgó vízre, és intézkedjen a károk csökkentésének vagy akár életek megmentésének érdekében.


Központi épületfelügyelet

Minden helyiséget saját miniszerver vezérel, ami lényegében egy entitás az automatizálásban. Azonban van néhány olyan funkció, amely központilag vezérelhető egy fő miniszerverről:

Épületkezelés

Az olyan adatok, mint a hőmérséklet, páratartalom és levegőminőség, folyamatosan rögzítésre kerülnek. Ezeket az adatokat azután el lehet küldeni az érintett személyzet tagjainak.

Tűz- és vízriasztó

Füstérzékelők, vízérzékelők és hőmérséklet-érzékelők biztosítják ingatlanjainak folyamatos ellenőrzését. Észleléskor azonnal riasztási lánc indul.

Friss levegő szellőztetés

Ha egy helyiséget nem foglaltak el, az épület automatikusan átveheti a szellőztetését, hogy csökkentse az elhasználódott levegőt és mérsékelje a penészesedést.

Szobaklíma

A hőmérséklet-érzékelők rögzítik az adatokat és értesítik az érintett személyzet tagjait jelentős eltérések esetén, elegendő időt hagyva így a problémák mielőbbi orvoslására.

Csökkentse az energiaköltségeket

Az energiaköltségek a szállodai és vendéglátó szektorban általában magasabbak, mint más kereskedelmi ágazatokban. Egy körültekintően megválasztott épületautomatikai rendszer segítségével az árnyékolás, a fűtés és a világítás zökkenőmentesen működik együtt, ami segít csökkenteni az általános energiafogyasztást. A beállított időszakokban, például záráskor, a nem használt eszközök automatikusan kikapcsolnak, a már nem használt helyiségekben lekapcsolódik a világítás és a hőmérséklet csökken a nem használt helyiségekben. Ezek összessége végső soron segít csökkenteni az energiafelhasználást és az üzemeltetési költségeket.

Hang a közösségi és szociális helyiségekben

A közösségi és szociális helyiségekben, például éttermekben, bárokban, előcsarnokokban stb. a zene többféle módon lejátszható különféle forrásokból, amelyek lehetnek többek között például internetes rádió, streaming zenei szolgáltatás, vagy helyben tárolt zene. Ha a helyiségek bármelyike üres, a zene egy meghatározott idő elteltével automatikusan leáll és csak akkor aktiválódik újra, amikor a következő személy belép. Vészhelyzet esetén ezekben a szobákban szövegről beszédre üzenetet indíthat, hogy értesítse mind a személyzetet, mind pedig a vendégeket.

Tökéletes választás az Ön vállalkozásához

Egy körültekintően megválasztott épületautomatikai rendszer páratlan rugalmasságot kínál, a szaunák vezérlésétől a segélyhívó gombokig minden dologról gondoskodhat. A rendszer alkalmazkodik az épület igényeihez, így tökéletes megoldás a vendéglátóipar bármely kereskedelmi környezetében. A telepítés pontosan a projekt igényeihez igazítható. A csillagpontos kialakítás és a rugalmas, intuitív programozhatóság miatt ideális megoldás lehet szállodák vagy éttermek automatizálására.

Integrálja szálloda- és vendéglátás menedzsment szoftverét

Akár jelenlegi szálloda- és vendéglátás menedzsment szoftverét is csatlakoztathatja a rendszerhez, ezzel javítva és felgyorsítva a megvalósítani kívánt folyamatokat. Automatikusan csökkentheti a szobák hőmérsékletét, ha azok üresek, majd automatikusan növelheti azt egy vendég bejelentkezése esetén.