Lakások és többlakásos épületek

Otthonautomatizálás többlakásos épületek fejlesztéséhez

A piaci trendeket szemlélve nyugodtan kijelenthetjük, hogy az automatizálás iránt nagyobb az igény, mint valaha. A különböző okos otthon rendszerek azonban nem csupán hagyományos családi házakban találhatók meg.

Otthoni automatizálás, mint alapfelszereltség

Fejlesztők tízezrei világszerte intelligens technológiákat és eszközöket választanak nagyszabású projektjeik automatizálása érdekében. Az intelligens technológiák bevezetésével növelheti fejlesztésének értékét és vonzerejét, miközben leegyszerűsíti a telepítési folyamatot.

Cégünk olyan bevált, megbízható megoldásokat alkalmaz és ajánl kis- és nagyszabású fejlesztők számára, amelyek ideális megoldást kínálnak többlakásos egységek és apartmanok számára is.

Ellentétben a készen kapható eszközökkel, amelyek gyakran önálló rendszerek, mi valóban holisztikus megoldásokra törekszünk többek között a világítás, fűtés, hang, biztonság, árnyékolás terén. Mindezek a területek tökéletesen automatizálhatók, hogy otthona megfeleljen a benne lakók igényeinek.

A rendszer testreszabható egy adott funkcióhoz, például világításhoz, vagy kibővíthető az épület minden elemének vezérlésére, beleértve a zónás fűtést, az intelligens biztonságot, a beléptetőt, az automata redőnyöket is.

A következő funkciókat kínáljuk nagyszabású fejlesztésekhez:


Intelligens épületvédelem és felügyelet

Átfogó funkcionalitást kínálunk az épület védelméhez és felügyeletéhez:

Épületkezelés

Az olyan adatok, mint a hőmérséklet, páratartalom és levegőminőség, folyamatosan rögzítésre kerülnek. Ezeket az adatokat azután el lehet küldeni az épületkezelő személyzetnek ellenőrzés céljából.

Vihar és fagy elleni védelem

Az élő adatok közvetítésére szolgáló meteorológiai állomás segítségével az épület automatikusan reagálni tud, ha az időjárás megfordul és feltámad a szél, bezárja a tetőablakokat, és visszahúzza a külső árnyékolást.

Penészgomba megelőzés

A túlzott páratartalom jelentős károkat okozhat az épület belsejében és anyagában. A páratartalom ellenőrzése és a légáramlás szabályozása megakadályozhatja a penészesedést.

Tűz- és vízriasztó

Füstérzékelők, vízérzékelők és hőmérséklet-érzékelők biztosítják ingatlanjai folyamatos ellenőrzését. Észleléskor azonnal riasztási lánc indul.

Egyszerűsített épület karbantartás

Cégünk egy sor olyan funkciót kínál, amely leegyszerűsíti a többlakásos épületeek és társasházak kezelését és karbantartását.

Elektronikus beléptetés és felügyelet
A karbantartási ütemterv központi felügyelete, értesítési funkciókkal
Nyílt felület a saját adminisztrációs szoftverek csatlakoztatásához
Felhasználói fiókok központi kezelése
Villany- és vízfogyasztás mérése

Intelligens termékek

Intelligens termékek széles skáláját kínáljuk, amelyek lehetővé teszik a világítás, a fűtés, a hang, a biztonság, az árnyékolás és még sok más vezérlését, mindezt egyetlen ökorendszeren belül. Ez végső soron egyedülálló életélményt kínál a lakóknak, páratlan szintű kényelemmel.

AAL Beágyazott rendszerek alkalmazása az életminőség javítása érdekében

Ha idősek vagy fogyatékkal élők épületeiről van szó, vagy olyan lakosokról, akiknek egyszerűen segítségre van szükségük lakókörnyezetükben, az okos otthon technológiák és termékek kivételes funkcionalitást kínálnak a zavartalan monitorozáshoz. Ezek a termékek úgy konfigurálhatók, hogy minden egyes lakó számára egyedi alkalmazásokban használhatók legyenek igényeik alapján.

Például villoghat a világítás, jelezve a hallássérült lakosok számára, hogy látogató van az ajtóban. A többszobás audio üzeneteket küldhet a nyitott ajtók vagy ablakok állapotáról a látássérült lakosok számára. Ha idősekről vagy fogyatékkal élőkről van szó, az alkalmazott termékek feltűnésmentes megfigyelést kínálnak, hogy segítsenek azonosítani, ha a rutin megszakadt, vagy ha a mozgás útja nem teljes, ami esésre utalhat.

A gondozók és a családtagok anélkül férhetnek hozzá a megfigyelési információkhoz, hogy ez megvonná a függetlenséget a felügyelt lakótól vagy megzavarná annak magánéletét. Hasonlóképpen, ha van valami, ami aggodalomra adhat okot, a gondozók és a családtagok értesítést kaphatnak telefonjukon.