Loxone

A Loxone átfogó megoldást kínál az épület- és házautomatizáláshoz.

A LOXONE teljes körű megoldást kínál

A Loxone átfogó megoldást kínál az épület- és házautomatizáláshoz. A verziótól függően a Miniserver tartalmazza a szükséges alaptechnológiákat, amelyek segítségével számos érzékelőt és aktuátort integrálhat épület- vagy otthonautomatizálási projektjébe.

Loxone Tree technológia

Periféria rekordidő alatt

A díjnyertes Loxone Tree Technológia egy fa topológia; csökkenti az automatizáláshoz szükséges kábelek számát – akár okosotthonban, kereskedelmi épületben vagy egyedi alkalmazásban. Ha a telepítés lehetőséget ad a kábelek húzására, akkor a Tree változat a megfelelő választás, továbbá ideális új épületekhez.

Akár 80%-kal kevesebb kábel

A Loxone Tree telepítése kevesebb vezetéket igényel az összes periféria csatlakoztatásához és a szekrényhez való visszakábelezéshez. Összességében pénzt, időt, kábelt és helyet takarít meg.

Telepítés rekord idő alatt

Egy Loxone szakember tudásával párosulva a Loxone Tree eszközök pillanatok alatt üzembe helyezhetők. Egy mozgásérzékelő tree például 20 másodperc alatt felprogramozható és üzembe helyezhető.

100%-ban Loxone projektekhez

A Tree technológiát és az Tree eszközöket úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt és kivételes funkcionalitást nyújtsanak az önálló megoldásokhoz képest.

Loxone Air technológia

Vezeték nélküli megoldás tökéletes utólagos felszereléshez

A Loxone Air egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett vezeték nélküli technológia, amely lehetővé teszi az automatizálás létrehozását azokban a telepítésekben, amelyeknél előfordulhat, hogy nincs lehetőség kábelhúzásra. Vezeték nélküli termékválasztékunk intuitív automatizálást és vezérlést kínál kompromisszumok nélkül a funkcionalitás tekintetében, így az Air tökéletes megoldás az utólagos felszerelésekhez és felújítási projektekhez.