Épületautomatizálás irodákban és üzlethelyiségekben

Biztosítson kényelmesebb, költséghatékonyabb és intuitívabb munkakörnyezetet az alkalmazottai számára. Amellett, hogy a személyzet elégedett lesz, jelentős energiamegtakarítási előnyöket is élvezhet a fűtés-hűtés automatizálása révén.


Szellőztetés és automata redőnyvezérlés irodákban
Automatizálási megoldások széles skáláját kínáljuk az Ön irodáihoz vagy kereskedelmi helyiségeihez egyedileg szabva:

Automatikus árnyékolás

Teljesen automatikus árnyékolás, amely intelligensen szabályozza magát a nap helyzetétől, a napsugárzástól és a hőmérséklettől függően. Az automatizált árnyékolás nagy segítséget jelent a tökéletes klíma megteremtésében a munkaterületen.

Pontos adatrögzítés

A pontos értékeket egy sor érzékelő rögzíti. Ezek mindegyike mindig látható az alkalmazásban. Ez hasznos az épületkezelő személyzet számára a teljesítmény ellenőrzéséhez. Ezenkívül beállíthatók a karbantartási ütemtervek és a szervizintervallumokra vonatkozó értesítések.

Igény szerinti szellőztetés

A rendszer a CO2-érzékelők pontos leolvasását használja a szellőztetés automatizálására, így biztosítva a kellemes és egészséges levegőminőséget.

Árnyékolás védelme

Egy meteorológiai állomás segítségével az épület reagál a fagyra vagy a viharra, hogy elkerülje a külső árnyékolók vagy a tetőablak károsodását.

Egyszerű hozzáférés szabályozás: NFC eszközön keresztül

A hozzáférés-szabályozása egyszerű és személyre szabott. Alkalmazottai és vállalkozói egyszerűen bemutatják NFC tokenjüket az NFC kódzárnak, és megkapják a megfelelő hozzáférést, ha jogosultságuk megengedi. Az NFC token költséghatékony alternatíváját kínálja a kulcsoknak és közvetlenül a kulcstartóra helyezhető. Ha valaki elveszíti a tokenjét, vagy valakinek a hozzáférését meg kell szüntetni, az arra jogosult felhasználó egyszerűen törölheti az adott felhasználó tokenjét (az alkalmazáson keresztül), és szükség esetén újat párosíthat hozzá.

Teljesen automatizált riasztórendszer

Lehetséges a riasztórendszer egyszerű automatizálása irodájában vagy üzlethelyiségében. A riasztórendszer aktiválása nem igényel kézi beavatkozást, automatikusan vezérelhető az épületben való jelenléttel. A riasztó automatikusan kikapcsol, amint reggel az első alkalmazott belép az épületbe az NFC kódzár segítségével. Ha a riasztórendszer működésbe lép, az épület riasztási sorozatot indít. Ez magában foglalja a külső riasztó megszólalását, az épületben villogó lámpákat, az árnyékolók nyílását és a belső hangszórókon keresztül hallható hangos riasztási hangot. A kinevezett munkatársak azonnal értesítést kapnak arról is, hogy a riasztás megtörtént, közvetlenül az okostelefonjukon.

Takarítson meg időt az automatizálással

A magas szintű automatizálásnak köszönhetően az alkalmazottaknak nem kell folyamatosan manuális beállításokat végrehajtaniuk; az épület egyszerűen olyan lesz, amilyennek lennie kell. Ennek az az oka, hogy az okos eszközökkel felszerelt épületek olyan dolgokat érzékelnek, mint a jelenlét, a fényerő, a hőmérséklet és a levegő minősége. Ezután ezen információk felhasználásával a központi egység – amely az okos rendszer agya – olyan döntéseket hozhat, amelyek lehetővé tesznek az épület körül olyan funkciókat, amelyek végső soron biztosítják az alkalmazottak kényelmét és elégedettségét, miközben  energiát takarítanak meg, csökkentve ezáltal az iroda fenntartási költségeit.

Kiváló minőségű audio megoldások irodájába

Cégünk intelligens többszobás audio megoldásokat kínál, amelyek különösen hasznosak irodai/üzleti környezetben. Feledhetetlen zenei élményt kínálhat alkalmazottainak és ügyfeleinek. Ez különösen üdvözlő az előcsarnokokban, vendég WC-kben, lépcsőházakban és az ebédidőben vagy szórakoztatásra használt személyzeti helyiségekben. A többszobás audiorendszer a következő funkciókat kínálja:

Automatizált zene

Amint valaki belép a szobába, a zene lejátszása elindul és ha a helyiség már nincs használatban, a zene lejátszása automatikusan leáll.

Többféle zenei forrás

Streamelt zenét, vagy egy adott rádióállomást hallgatna? Talán lejátszaná a saját, helyileg tárolt lejátszási listáit? A rendszer gondoskodik róla.

Végtelen rugalmasság

Vezérelje irodája hangját gyorsan és egyszerűen közvetlenül az alkalmazásból. A személyzet jogosultsággal rendelkező tagjai teljes mértékben ellenőrizhetik, hogy milyen audio szóljon és mely zónákban.

Közlemények

Gyorsan tehet bejelentéseket az alkalmazottaknak és a vendégeknek egyaránt. A közlemények az időpontok vagy események alapján automatizálhatók és meghatározott zónákban játszhatók le.

Energiatakarékossági lehetőség

Senki sem akar olyan helyen dolgozni, ahol túl meleg vagy túl hideg van. Egy okos rendszer alkalmazása lehetővé teszi és biztosítja, hogy minden szobában mindig a beállított hőmérséklet legyen. A rendszer át tudja venni az irányítást a fűtési és hűtési források felett, hogy mindig tökéletes helyiségklímát biztosítson. Ha intelligens rendszereket használ az árnyékolás szabályozására, akkor le tudja engedni a redőnyöket, hogy elzárja a napfényt, és fenntartsa a kellemes hőmérsékletet. Hasonlóképpen, ha a reggeli napsütés költséghatékonyabb módja az irodák reggeli fűtésének, akkor a rendszer meghozhatja ezt a döntést Ön helyett. Összességében jelentős megtakarítás érhető el az irodai vagy üzlethelyiség légkörének automatizálásával. Így elégedettek lesznek alkalmazottai és alacsonyabb energiaszámlát kell kiegyenlítenie.

Egyedi megoldások az Ön igényeire szabva

Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás. Éppen ezért büszkén mondhatjuk, hogy a programozóink szaktudásának és rendszereink szabadon programozható jellegének köszönhetően teljesen egyedi megoldást tudunk kínálni Önnek.

 

Íme néhány példa az okos rendszerek jelenlegi munkahelyi használatának egyedibb módjaira:

Igény szerinti irodai világítás
Személyre szabott menzai fizetési rendszerek
Automatizált szekrényrendszer