Intelligens fűtés, hűtés, szellőztetés

Nem lenne jó, ha a szobák mindig a tökéletes hőmérsékleten lennének? Intelligens fűtési (és hűtési) vezérlésünkkel teljesen automatizálhatja fűtési ütemezését, így biztosítva, hogy minden helyiség mindig a kívánt hőmérsékleten legyen.


Tökéletes szobahőmérséklet, köszönhetően az intelligens fűtés, hűtés és szellőzés szabályozásnak

Üdítően hűvös 18°C a hálószobában, kellemes meleg 23°C a fürdőszobában és hangulatos 21,5°C a nappaliban. Tisztában vagyunk vele, hogy a különböző helyiségeknek más és más a célja, ezért nem szabad mindig azonos hőmérsékletűnek lennie. Okos otthon rendszerekkel az egyéni szobaszabályozásnak köszönhetően éjjel-nappal tökéletes hőmérsékletet élvezhet. Mindez automatikusan történik, így ellazulhatsz.

Öntanulás a tökéletesség érdekében
Ha azt szeretnéd, hogy egy szoba 21°C legyen este 6 órára, az pontosan az lesz. Ennek az az oka, hogy a fűtési és hűtési vezérlés intelligensen tanul, így tudja, mikor kezdje el a helyiség fűtését, hogy a megfelelő időben elérje a kívánt hőmérsékletet.


Sokkal több, mint csak fűtés és hűtés

Hozza ki a legtöbbet intelligens fűtési és hűtési rendszeréből megoldásaink széles körű funkcionalitásával.

Automatizált Fűtés

A rendszer kiszámítja a pontos fűtési igényeidet, és tudja, hogy mikor tartózkodsz otthon. Ezzel az információval biztosítja, hogy minden helyiségben mindig tökéletes hőmérséklet legyen, teljesen automatikusan.

Energia Megtakarítás

Amikor csak lehetséges, a rendszer igyekszik „ingyenes” klímaszabályozási módszereket alkalmazni – például a helyiséget napsütéssel fűteni. Ezzel akár 12,5%-ot is megtakaríthatsz éves energiaszámládon.

Gazdaságos Mód

Ha senki nem tartózkodik otthon, a gazdaságos üzemmód aktiválódik – ilyenkor a hőmérsékletet a lehető legköltséghatékonyabban szabályozzuk egy előre meghatározott tartományon belül, hogy elkerüljük a pazarlást.

Épületvédelem

Beállíthatsz előre meghatározott védelmi hőmérsékleteket. Ha a hőmérséklet ezek fölé vagy alá csökken, akkor a rendszer automatikusan reagál, hogy az épületben ne keletkezzen kár.

Hozzáférés alkalmazással

A hőmérsékletet bármikor megtekintheted és módosíthatod, még útközben is. Ha a tervezettnél később érkezel, egyszerűen állítsd be a fűtést úgy, hogy valamivel később kapcsoljon be.

Ünnepek ismerete

A rendszer ismeri az összes munkaszüneti napot, és ezt figyelembe veszi, amikor a szobákban tökéletes hőmérsékletet biztosít, anélkül, hogy ezzel neked külön kellene foglalkoznod.

Statisztika

Az összes hőmérsékleti adatot bármilyen időtartam alatt rögzítheted és elemezheted és így pénzt takaríthatst meg.

p

Azonnali tájékoztatás

Ha valami elromlik, azonnal értesítünk. Ez lehetőséget ad arra, hogy gyorsan reagálj, és megelőzd a jelentős problémákat.

Karbantartási emlékeztetők

Mivel a rendszer rögzíti az általános használatot, értesítést kapsz minden esedékes karbantartásról.

Intelligens eszközök a tökéletes hőmérsékletért

Legyen szó fűtésről, hűtésről vagy szellőztetésről, az intelligens eszközök leveszik a terhet a válladról. Termékeink biztosítják, hogy minden helyiségben mindig a tökéletes hőmérséklet legyen.

Korlátlan rugalmasság. Fűtésszabályozás minden hőforráshoz

Legyen szó padlófűtésről, infrapanelekről vagy hagyományos radiátorokról – gázról, olajról vagy hőszivattyúról,  intelligens fűtési rendszerünk a fűtési forrástól függetlenül működik, biztosítva, hogy minden helyiségben mindig  tökéletes hőmérséklet legyen.

Intuitív vezérlés

Intelligens fűtési rendszerünk automatikusan gondoskodik arról, hogy minden helyiség a megfelelő hőmérsékleten legyen éjjel-nappal. Ha azonban módosítani szeretnéd az ütemezést, azt bármikor megteheted az alkalmazásból.

Bármely helyiséget három előre meghatározott módba is beállíthatsz. Használatban (a szobahőmérséklet megfelel az Ön komforthőmérsékletének), nincs használatban (a szobahőmérséklet egy előre meghatározott gazdaságos tartományon belül marad), kikapcsolva (a helyiség hőmérséklete a fagyvédelem fölött és a túlmelegedés elleni védelem alatt marad).