Energiagazdálkodási rendszer

Fűts napenergiával, automatikusan kapcsold ki az energiaigényes készülékeket, ha nem használod azokat, tárold a napenergiát későbbi felhasználásra. Csökkentsd az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását.


Az összekapcsolt rendszer energiahatékony rendszer.

Okos otthon megoldásokkal a fűtés, a hűtés, a redőnyök, a szellőzés és még a világítás is harmonikusan működik együtt, hogy maximalizálja az energiamegtakarítást.

Spórolj az energiával

A rendszer intelligensen működik, hogy pénzt takarítson meg fűtési (és hűtési) számládon. A fűtés, a hűtés és a redőnyök harmónikusan működnek együtt a maximális energiahatékonyság érdekében. Ha túl hideg van, a redőnyök automatikusan felemelkednek, hogy a nap erejével felmelegítsék a helyiséget. Ezután csak akkor aktiválódik a fűtés, ha ez nem éri el a kívánt eredményt. Ha túl meleg van, a redőnyök automatikusan leereszkednek, hogy csökkentsék a napsugárzást.

Termelj energiát

Napelemeidet könnyedén integrálhatod a rendszerbe. Ezután az összegyűjtött energiát felhasználhatod igényeid kielégítésére. Az aktuális áramfogyasztást és villamosenergia-termelést egy intelligens energiamérő is rögzíti – amelyet bármikor megtekinthetsz közvetlenül az alkalmazásból.

Használd fel a megtermelt energiát

Elektromos autódat kényelmesen töltheted otthonodban. Még ennél is jobb, hogy ezt megteheted a napelemek által termelt energiával. Határozd meg a töltési időt, indítsd el és állítsd le a töltési folyamatot bármikor az alkalmazáson keresztül, vagy állíts be rögzített töltési időket, hogy kihasználhasd az olcsóbb éjszakai tarifákat. A rendszer a teljes áramkibocsátásra is figyelmet fordít, hogy megvédjen téged az esetleges túlterheléstől.

Legjobb energiatakarékos funkciók

Az energiatakarékosság sokrétű, és az Ön rendszerének középpontjában áll.

Eszközértesítések

Azonnali értesítést kapsz, ha energiapazarlás történik, vagy ha az energiafogyasztás elér egy meghatározott küszöböt.

Szoba kikapcsolása

Ha duplán megérinted a kapcsolót bármely adott szobában azzal lekapcsolod a lámpákat, a zenét és az összes eszközt.

Készenléti eszközök kikapcsolása

Készenléti eszközeid és egyéb áramelnyelőid automatikusan kikapcsolnak, ha nincs rájuk szükség.

Terheléskezelés

A rendszer figyelemmel kíséri a teljes energiafogyasztást, és kiegyensúlyozza az energiafelhasználást. Kikapcsolhatsz például bizonyos készülékeket, hogy energiát szabadíts fel autód töltéséhez.

Fűtés és hűtés

Fűtési és hűtési rendszereinek intelligens kezelésével jelentős energiamegtakarítást érhetsz el. Rendszered mindig a legköltséghatékonyabb módon próbálja elérni a kívánt hőmérsékletet.

Energiastatisztika

Energiahasználati adataid bármikor megtekinthetők közvetlenül az alkalmazásból. Ez lehetővé teszi, hogy  elemezd és feltárd a lehetséges megtakarításokat.

Energiatakarékos termékek

Minden terméket az alacsony energiafogyasztás szem előtt tartásával ajánlunk. Különleges energiatakarékos és felügyeleti termékek széles választékát is kínáljuk.