Épületautomatizálási rendszer egyedi folyamatokhoz

Függetlenül attól, hogy mennyire egyedi az Ön projektje, egy testreszabott épületfelügyeleti rendszerrel magas szintű automatizálást érhet el. A központi egység – a rendszer agya – elég intelligens ahhoz, hogy részletes logikát dolgozzon fel, így az egyéni igények nem jelentenek problémát.

Számtalan egyedi megoldás megvalósítható épületautomatikai rendszerek segítségével, például:

  • Futballpálya automatikus, esőfüggő öntözése (jó)
  • A szivattyúk automatikus lezárása benzinkútnál, ha a CCTV kamerák meghibásodnak
  • Automatizált parkolási rendszer pneumatikus oszlopvezérléssel

Intelligens épületautomatizálás

A rendszerek számos nyitott és konfigurálható felülettel rendelkeznek és szabadon programozható jellegüknek köszönhetően tökéletesen személyre szabhatók. Az intelligens automatizálás célja az egész épület átfogó integrálása egy együtt működő holisztikus rendszer létrehozása érdekében, például az automatizált szellőztetés, a hőmérséklet és a páratartalom szinten tartása, vagy az automatizált csarnokok, illetve raktárak világítása.

Teljesen méretezhető

Ha egy különösen nagy projektje van, több központi egység összevonható egy átjáró/kliens csoportba. Ez növeli a kapacitást és lehetővé teszi nagyobb projektek automatizálását.

Az átjáró központi egység egyesíti az összes megfelelő részterületet és egy átfogó rendszert alkot egy hozzá tartozó alkalmazással. Ha egy egyedi részterület karbantartására vagy bővítésére van szükség, az összes többi részterület továbbra is önállóan működik. A központi egységek átjáró/kliens kapcsolata miatt az esetleges frissítések lokálisan kezelhetők.

Konkrét igényeire összpontosítva

Az épületautomatikai rendszerek  nyitott, szabadon konfigurálható interfészek széles skálájával rendelkeznek, így az épület minden egyes elemébe integrálhatóak. A következő interfészek állnak rendelkezésre:

Digitális ki- és bemenetek
Analóg ki- és bemenetek
RS232
RS485
KNX
MODBUS RTU/TCP

DALI
1-WIRE
Loxone Air
Loxone Tree
LAN
DMX