Intelligens biztonság

Egy sokrétű intelligens biztonsági rendszert kínálunk, amely mindig vigyáz rád és családodra. Folyamatosan figyeli a vízszivárgást, tüzet, betörőket és még sok mást. 

Betörés elleni védelem

Mint egy láthatatlan pajzs, a rendszer megvéd a nem kívánt vendégektől. Megbízhatóan észleli a behatolókat, és rendkívül feltűnő villogó fényekkel és hangos szirénával reagál, hogy elriassza a legelszántabb betörőket is.

A lakók védelme

A betörés elleni védelem mellett biztonsági rendszerünk megvéd téged más lehetséges veszélyektől, például tűztől vagy vízszivárgástól is. Ha ezek valamelyike előfordul, a rendszer több módon azonnal értesíteni fog téged – értesítést küld a telefonodra, de a villogó lámpák is figyelmeztetnek és a redőnyök automatikusan kinyílnak, hogy megtisztítsák a menekülési útvonalakat.

Az épület védelme

Az élet tele van meglepetésekkel, amelyek természetüknél fogva akkor következnek be, amikor a legkevésbé számítunk rájuk. A rendszer segít enyhíteni ezeknek a meglepetéseknek a hatásait. Eltört a vízcső? Elmentél otthonról és rájössz, hogy nyitva hagytad az ajtót? Ne aggódj, azonnal értesítést kapsz, hogy lépéseket tehess a probléma gyors elhárítása érdekében.

Magánszféra védelme

Minden személyes használati adatot különféle tűzfalak és biztonsági mechanizmusok védenek a miniszerveren. Ráadásul a rendszer még internetkapcsolat nélkül is működik. Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és a legjobb tudásunk szerint védjük ügyfeleink adatvédelmi jogát.

Értesítés

Riasztás esetén azonnal értesítést kaphatsz, hogy a fenálló problémáról azonnal tudomást szerezz, a lehető legtöbb időt hagyva így a reagálásra.

App

Az alkalmazáson belül bármikor megtekintheted riasztásod állapotát. Ha riasztás indul, te azonnal értesülni fogsz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.


Funkciók sora

Egy intelligens biztonsági rendszernek többet kell kínálnia, mint pusztán védelmet a betörésekkel szemben.
Átfogó védelmet és biztonságot kell nyújtania éjjel-nappal.

s

Pánik gomb

Egy gomb konfigurálható úgy, hogy egyetlen érintéssel riasztást indítson el. Villogó fények bekapcsolása, a redőnyök felemelése és a zene teljes hangerős bekapcsolása.

~

Távolléti mód

Távozáskor a kijárat melletti kapcsoló háromszori megérintése aktiválhatod a Távolléti módot. Ez automatikusan élesíti a riasztót.

Gyerekzár

Ha a gyerekek egyedül vannak otthon, kikapcsolhatod a potenciálisan veszélyes eszközöket. A kapcsolókat is letilthatod, hogy a gyerekek ne állíthassák el a világítási képet.

Tűz és Víz

A gyors reakció vízszivárgás vagy tűz esetén nem csak az ingóságaidat mentheti meg, hanem az életedet is! Ha előfordul, azonnal értesítünk, hogy a lehető legjobb esélyed és legtöbb időd legyen a jelentős veszély elkerülésére.

Jelenlét szimuláció

Amíg távol vagy, otthonod, irodád, éttermed nem tűnik üresnek a szemlélők számára. Ilyenkor a rendszer a természetes viselkedést utánozza – a lámpák fel- és lekapcsolását, mintha valaki tartózkodna az ingatlanban – az opportunista betörők elrettentése érdekében.

Naplózási funkció

Közvetlenül az alkalmazásból láthatod, hogy mikor nyitották ki utoljára az ablakokat, vagy hogy ki lépett be nemrég az ingatlanba – ami nagyszerű azoknak a szülőknek, akik tudni szeretnék, hogy gyermekeik biztonságban hazaértek az iskolából.

Intuitív vezérlés

Könnyedén aktiválhatod riasztó rendszered az alkalmazáson keresztül, vagy a kijárat melletti kapcsoló megérintésével. A riasztót az „Éjszakai mód” részhez is kötheted és aktiválhatod az ágy melletti kapcsolóval.

Riasztási zónák

Tetszőleges számú riasztási zónát állíthatsz be – ezután mindegyik önállóan működhet. Például egy okosotthonban lefekvéskor csak a földszinti riasztót élesíted, így szabadon mozoghatsz az emeleten.

Kevesebb téves riasztás

Egy betörő valószínűtlen, hogy csak egy érzékelőt indítson el, ezért a téves riasztások elkerülése érdekében egynél több érzékelőt kell aktiválnia (meghatározott időn belül) hogy a riasztás a következő szintre lépjen.

Késleltetett riasztások

A riasztás nem aktiválódik azonnal, amikor élesíted (hacsak nem ezt akarod); ehelyett rövid késleltetés következik be, hogy elkerüld, hogy véletlenül elindítsd a risasztót kilépéskor.

Nyitott állapot

A szövegfelolvasó funkción és/vagy a telefonon megjelenő értesítésen keresztül értesülhetsz arról, ha egy garázskapu nyitva marad éjszaka, vagy a munkanap végén nyitva marad egy ablak.

Mindig látható

Az alkalmazással mindig láthatod a térfigyelő kamerák vagy a kaputelefon élő felvételeit, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

Magas funkcionalitás, alacsony költség

Egy megfelelően kivitelezett okos otthon rendszer segítségével nincs szükség drága hardverekre az intelligens biztonság eléréséhez. Ennek az az oka, hogy biztonsági rendszere zökkenőmentesen együttműködik a meglévő komponensekkel, például jelenlét érzékelőkkel, ajtó- és ablakérintkezőkkel, világítással és még a redőnyökkel, hogy megbízható funkcionalitást biztosítson.