Intelligens Beléptetés

Egyéni beléptető-megoldások széles skáláját kínáljuk. Megérkezik a kiszállítás és nem tartózkodsz otthon? Bárhol is vagy, nyisd ki a garázst vagy a bejárati ajtót az App segítségével. A lehetőségek végtelenek.

Biztonságos jogosultságkezelés az alkalmazáson keresztül

Ingyenes alkalmazásunkat letöltve okostelefonodra, táblagépedre vagy számítógépedre egyszerűen és biztonságosan szabályozhatod a hozzáférést, kezelheted a felhasználókat, hozzárendelheted az egyéni jogosultságokat és akár azt is megnézheted, ki áll a bejárati ajtaja előtt.

Felhasználókezelés

Bármikor hozzáadhatsz felhasználókat az alkalmazáshoz és minden személyhez különböző engedélyeket, jogosultságokat rendelhetsz hozzá.

Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kézben tartsd, ki férhet hozzá otthonodhoz, irodádhoz és annak bizonyos részeihez.

Kaputelefon

Azonnal értesítést kapsz, ha megszólal az ajtócsengő, majd beszélhetsz azzal, aki az ajtóban van, vagy szövegről beszédre üzenetet küldhetsz közvetlenül az alkalmazáson keresztül.

Ha lemaradsz egy látogatóról, ne aggódj, a rendszer eltárol egy képet, így láthatod, ki járt az ajtónál.

Hozzáférési jogok

Meghatározott jogosultságokat rendelhetsz hozzá bizonyos személyekhez.

Ha egy barátodnak kell valami a lakásodból, amíg te nem vagy otthon, adj neki egy egyszeri kódot. Ha minden pénteken 3-kor jön a takarító, rendelj hozzá egy időalapú kódot.

Hozzáférés kóddal és NFC-vel

A hozzáférés minden eddiginél egyszerűbb. Csak tartsd az NFC távirányítót az NFC Code Touch felé, és az ajtó kinyílik – ez tényleg ilyen egyszerű!

Az NFC távirányítók biztonságosabb alternatívát kínálnak a kulcsoknál. Ha elveszítesz egy kulcsot, bárki megtalálhatja és felhasználhatja. Ha elveszíted az NFC távirányítót, egyszerűen vondd vissza a hozzáférési engedélyt az alkalmazásban. Ezután használhatod a kódját a belépéshez.

Hozzáférés kaputelefonon keresztül

A kaputelefon segítségével láthatod az ajtód előtt álló személyeket és beszélhetsz is velük, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodsz a világon. Akár távolról is beengedheted őket, vagy ha szükséges, szövegről beszédre üzenetet küldhetsz nekik.

Ha kézbesítés érkezik, miközben nem tartózkodsz otthon, közvetlenül beszélhetsz a postással a kaputelefonon keresztül és tudathatod vele, hogy kinyitod neki az ajtót.

Korlátlan rugalmasság

Rendszerünk rugalmas jellegéből adódóan mindenfajta beléptetés lehetséges. Akár garázskapudat, oldalkapudat vagy bejárati ajtódat szeretnéd vezérelni – mindez elérhető a rendszered segítségével.


Sokoldalú. Intuitív. Biztonságos.

A beléptetőrendszer átfogó funkcionalitást biztosít. Íme néhány fő funkció:

Egyedi hozzáférési jogok

Minden felhasználóhoz egyedi engedélyeket rendelhetsz. Ha például van egy kutyasétáltatód, engedélyezheted neki a hozzáférést nappal, de éjszaka a kódja nem fog működni.

Numerikus kódok

Az NFC kódolvasó segítségével beállíthatod, hogy az egyes funkciók egy adott kód által aktiválódjanak. A garázsajtót az 5-ös gomb megnyomásával és a kóddal nyithatod ki.

Rugalmas Integráció

Rendszerünk rendkívül rugalmas, lehetővé téve az elektronikus zárak, ajtók, garázsmotorok és egyéb intelligensé tehető eszközök széles skálájának integrálását.

Ajtók és ablakok állapota

Távozáskor értesítést kapsz, ha nyitva maradt valamelyik ajtó vagy ablak. Az alkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizheted az összes ajtó és ablak állapotát.

Naplózás és Követés

Mindig láthatod, hogy ki és mikor lépett be ingatlanodba. Ez nagyszerű azoknak a szülőknek, akik tudni szeretnék, hogy gyermekeik biztonságban hazaértek az iskolából.

Egyedi csengő

Ha valaki megnyomja a csengőt, arról a hangszórókon keresztül értesülsz. Ha azonban nem akarod, hogy zavarjanak, a csengő helyett fényekkel is jelezhető, hogy valaki az ajtóban van.

Intelligens eszközök a biztonságos beléptetéshez és jogosultságkezeléshez

Legyen szó bejárati ajtóról, garázsról vagy kapuról – a rendszer gondoskodik róla.
Holisztikus rendszerünk biztosítja, hogy a hozzáférés mindig gyors, egyszerű és biztonságos legyen.