Többszobás audio

A zene bizonyítottan boldoggá tesz minket és csökkenti a stresszt. A multiroom audio rendszerek segítenek a tökéletes hangulat megteremtésében – bármilyen alkalomról is legyen szó.

Mi az a multiroom audio?

A multiroom audio lehetővé teszi azt, ami nem is olyan régen még lehetetlennek tűnt. Gondoljunk csak vissza arra, mikor volt rádió a fürdőszobában, CD-lejátszó a konyhában és esetleg hangrendszer a nappaliban. Gyakorlatilag lehetetlen volt dalokat átvinni egyik helyiségből a másikba.

A többszobás audiorendszerek megszüntetik ezeket a térbeli korlátokat és lehetővé teszik a zene szabad átvitelét szobáról szobára.

Állíts be egyéni lejátszási listákat a szobákban, hogy mindig a megfelelő zene szóljon, ébredj fel kedvenc dalodra, állíts be személyre szabott csengőhangot kaputelefonodhoz és még sok más…


Több mint zene

A többszobás audiorendszer kiváló hangzású zenét biztosít, ugyanakkor számos további funkciót is kínál.

Teljesen integrált többszobás audio

Audioszerverrel a zene szinkronizálható a szobák között, vagy más-más zene játszható minden szobában, hangulatodnak megfelelően.

Okos csengő

Ha valaki megnyomja a csengőt, a hang végig szól. Ha a gyerekek ágyban vannak, a rendszer ezt figyelembe veszi, és kizárja a szobájukat az értesítésekből.

Riasztási értesítés

Ha riasztás indul, te azonnal értesülni fogsz, mivel az audioszerver riasztási hangot ad le az összes érintett helyiségben/területen, a lehető legtöbb időt hagyva így a reagálásra.

Szövegből hang

Beállíthatsz előre meghatározott üzeneteket, amelyek bizonyos körülmények között felolvashatók. Például a rendszer így tudathatja veled, ha nyitva hagytál egy ablakot, mielőtt elindulnál.

Hang Közlemények

Az alkalmazáson belül gyorsan és egyszerűen rögzíthetsz egyedi hangbejelentéseket, amelyeket aztán az Audioszerver  lejátszhat egy adott zónában. Ez akár távolról is megtehető.

Szoba, ház kikapcsolása

Érintőkapcsolóink ​​duplán történő megérintése kikapcsolja a zenét bármely adott szobában, három érintéssel pedig a ház összes helyiségében játszott zene kikapcsolható.

Intelligens automatizálás

Amikor belépsz egy szobába, kedvenc zenéd vagy rádióállomásod fogad. Ezután, ha a szoba már nincs használatban, a zene automatikusan kikapcsol.

Gyengéd reggeli ébresztő

Ébredj zenére. Állítsd be az ébredés idejét és az ébresztő zene hangereje fokozatosan felerősödik, hogy finoman kihozzon álmodból.

Minden ellenőrzés alatt

Integrált médiavezérlő megoldásunknak köszönhetően a szórakoztató eszközök harmóniában kombinálhatók multiroom audiorendszerével.

Intuitív vezérlés

Kapcsolóval

Tapasztalja meg az intuitív hangvezérlést bármely helyiségben egyetlen kapcsolóval. Mindössze két érintési ponttal nagyszerű irányítást érhet el. Váltson a szoba kedvencei között, állítsa be a hangerőt vagy ugorjon a következő számra.

Alkalmazáson keresztül

A teljes audiorendszer egyetlen alkalmazáson keresztül vezérelhető. Áttekintést kap arról, hogy milyen zene szól az egyes szobákban és ezt bármikor módosíthatja. Lejátszás, szünet, hangerő növelése, hangerő csökkentése, következő szám – mindez közvetlenül az alkalmazáson keresztül.