Intelligens árnyékolók

Intelligensen automatizált árnyékolórendszerünk megóv téged attól, hogy folyamatosan állítanod kelljen a redőnyöket. Ez azonban nem minden. Napenergiát használ a helyiségek költséghatékony fűtésére, véd téged és magánéleted, automatikusan biztosítja a kényelmes hőmérsékletet és még sok mást.


Sokkal több, mint árnyékolás

Egy okos otthon rendszer segítségével az árnyékolók számos feladatot elláthatnak.

Hőmérséklet-kezelés

Nyáron az árnyékolók  segítenek megakadályozni, hogy a szobák túlmelegedjenek. Télen segítenek bent tartani a meleget. Mindez automatikusan történik.

Rugalmas csoportok

A rendszer segítségével csoportosíthatod az árnyékolókat. Döntsd el, hogy hányat szeretnél és milyen rolókészletek legyenek az egyes csoportokban és ezeket a csoportokat egyként irányíthatod.

Viharvédelem

Ha vannak külső redőnyök vagy napellenzők, vihar esetén ezek automatikusan visszahúzódnak, hogy megvédjék magukat a szél által okozott károktól.

Napenergia optimalizálás

A rendszer tudni fogja, hol van a nap és milyen hőmérsékletű. Ezeket az információkat használja fel az árnyékolók beállítására és a szobák természetes forrásból történő fűtésére – így nemcsak energiát takarítasz meg, hanem a környezetet is óvod.

Gyerekzár

Ha kisgyermekei vannak, engedélyezheted a gyerekzár funkciót. Ez ideiglenesen letiltja a kapcsolókat, hogy a kicsik ne tudják elállítani az árnyékolókat. Amíg ez be van kapcsolva, továbbra is működtetheted a redőnyöket az alkalmazáson keresztül.

Biztonság éjjel-nappal

Ha nyaralsz, a redőnyök a viselkedésedet utánozzák, hogy elriasszák a potenciális betörőket. Továbbá, ha vészhelyzet van, miközben bent vagy, a redőnyök automatikusan megemelkednek, hogy könnyebben elérhetővé tegyék a menekülési útvonalakat.

Tökéletes harmóniában

A rendszer segítségével otthonodnak minden aspektusa kéz a kézben fog működni. Ez harmonikus ökoszisztémát eredményez.

Ébredj fénnyel

A természetes fény gyengéden kelti fel álmából – az okos rendszerek segítségével a redőnyök reggelente automatikusan felemelkednek.

Magánszféra védelem

Napnyugtakor az árnyékolók automatikusan bezáródnak, hogy némi magánéletet biztosítsanak a külvilággal szemben.

Korlátlan rugalmasság. Függetlenül az árnyékolás típusától

Beépített redőnyök
Automatizáld a beépített redőnyöket, a nagyobb energia- és költséghatékonyság érdekében. 

Automatizált függönyök
Ha hagyományos függönyökkel rendelkezel, ne aggódj, mivel a rendszer segítségével ezek akár intelligensen is vezérelhetők.

Külső árnyékolók
A külső árnyékolók nagymértékű sötétítést kínálnak és további előnyük, hogy biztonságot nyújtanak.

Automata redőnyök
Legyen szó zsaluziáról vagy római rolókról, a rendszer  gondoskodik rólad és a háztartásodban előkről.

Intuitív vezérlés

Kapcsolóval

Vezéreld a redőnyöket bármely adott szobában egyetlen egyszerű kapcsolóval. Legyen szó Touch, Touch Pure vagy Touch Surface-ről, mindössze két érintési ponttal állíthatod be a redőnyöket. Egyszerűen használd a kapcsoló bal felső részét a redőnyök felemeléséhez, a bal alsót pedig a redőnyök leengedéséhez, ez valóban ilyen egyszerű.

Alkalmazáson keresztül

Alkalmazásunkkal egy kézzel irányíthatod az összes redőnyt. Az árnyékolók állapotát is bármikor láthatod. Az állandó frissítések biztosítják, hogy az App folyamatosan fejlődjön és új funkciókkal bővüljön.